غذای دست ساز فوق العاده

غذای دست ساز فوق العاده

غذایی از دل گاو:
مواد لازم:دل گاو1عدد
250گرم اسفناج ابپز شده
250گرم میگو
سبوس گندم وژلاتین-پودرسیر(اختیاری)
چربی های دل رابخوبی تمیزکنیدوسیاهرگهای ان راجداکنید.این کار زمانی که دل کمی یخ زده باشدراحت تراست.دل را تکه تکه کرده وبصورت تکه های 2سانتی در بیاوریدتکه هاراداخل مخلوط کن بریزیدوتازمانی که تکه بزرگی دیده نشود خرد کنیدولی هرگز ان رابصورت مایع وخمیری درنیاورید چون ماهیها به ساختار فیبری گوشت نیاز دارند.
گوشتهارادر ظرفی جداگانه بریزید.کمی میگو رابپزید (خیلی کم)سپس داخل مخلوط کن ریخته وخرد کنید.اسفناج ابپز شده راابکشی کرده وداخل میگوریخته ویک فنجان سبوس گندم رابه مخلوط اظافه کنیدوخوب هم بزنید.
حدود 15گرم ژلاتین رابه اب داغ اضافه کنید تاژلاتین وربیاید.ژلاتین ومخلوط میگو ودل گاو رامخلوط کنیدوبرای 5دقیقه به حال خود بگذارید.بایک قاشق مواد حاصل را درپاکت فریزر ریخته وصاف کنید وبسته ها را درفریزر بگذارید
برای استفاده بسته ها را ازفریزر بیرون اورده وبه تکه های مناسب تقسیم کنید ودر اکواریوم بیندازید..
سعی کنید غذا را تا حدی نرم نمائیدکه بافت عضلانی آن از بین نره و اگه خواسین از سیر هم استفاده کنین حتما از سیر تازه استفاده کنین و یه مطلی دیگه که میگو را هم با پوستش چرخ کنین زیرا پوست میگ واسه زیبائی و استحکام پو لک ها تاثیر به سزائی داره